1:a April!

Oj oj oj....så var det 1:a April idag och jag började morgonen med att försöka placera upp lite gladpack över något bra ställe för att jävlas med min dotter,men efter att ha sprungit runt med den där j..vla gladpacken i badrummet,köket.m.m....så gav jag upp.
Däremot lyckades jag lura min chef att jag varit ute och joggat milen på morgonen på 50 min, och han blev väldigt impad!:-)
Nåja...det blev iaf 30 min på crossen, som vanligt!:-)

Nu är det bara 3 dagar kvar tills vi åker till Luxembourg, jag och min dotter.Ska bli så skönt att få byta miljö lite, även om det bara blir över helgen.

Ikväll blir det det absolut sista utvecklingssamtalet för mig och min son, tänk att han går ut 9:an!
Nåja...ska bli intressant att höra om han har hållit sitt löfte att bättra sig i alla ämnen nudå.

Idag är det dragning i vårat vinlotteri, så håll tummarna för mig att jag vinner igen...börjar bli tomt i vinförrådet hemma efter helgen.
Ja helgen ja...den var jätte trevlig!
Var hos min älskling i fredags till lördagen, och vi passade åp att köra iväg en massa skräp som han samlat åp sig.Åkte sedan hem till mig och åt Nasigoreng och så kom grannarna över på lite Buzz-spel och poker.
Det blev några flaskor vin och en trevlig kväll....men söndagen blev dock inte lika trevlig...:-(...Bakis för första gången på ca 1,5 år.Fyy...bläää....inte kul!!!:-(

Nåja...jag vann i poker iaf!;-)

Kommentarer
Postat av: Maria Eriksson

Tjenis!
Jag dör, du e ju såå rolig. fick mig ett gott skratt här när jag läste om dina infall... :) Här tror jag i alla fall (ovetandes) att jag inte blivit lurad ännu... Tog själv en långpromis på morgonen, det var riktigt skönt. Och nu sitter man här i mörkret på jobbet igen.. Men snart bara en timme kvar...
Men i kväll är det avslutning på min Stylingkurs med middag. Stor kramis!

2008-04-01 @ 15:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0