En dag kvar!

Morrn morrn alla pigga och glada!
Idag blev det som vanligt (f..n vad tjatig och enformig jag börjar låta) ...en träningsrunda på crossen och så ökade jag på träningen med ca 80 situps.:-) Börjar kännas att det har gjort någon nytta med träningen nu, börjar känna mig fastare och tänka smalt.
Idag blev det dessutom vårjackan (men det var liiite för kallt på morgonen), men men skam den som ger sig. Snart är våren här, och imorgon ska jag möta den i Luxembourg.:-)

Så kommer jag till jobbet...och vad möts jag av där? Det var ju ett kvällsmöte med en leverantör igår kväll, som jag skippade för att träffa min älskling.
Det var vinglas överallt och dessutom låg det bananskal inne hos mig i labbet (2 meter från papperskorgen). Varför är det så j..vla svårt att slänga dem på en gång???Karlar!!!:-(
Nåja...hoppas de hade roligt iaf!

Jag har börjat få ångest inför min tå-operation på onsdag.Vet ej om jag tycker att det är så nödvändigt nu på våren, eller om jag ska vänta längre fram, är ju inte akut.
Känns så segt att behöva göra ett uppehåll med träningen när jag kommit igång så pass bra och nästa vecka är egentligen ingen bra vecka heller, har ju åtagit mig att ta hand om en väninnas son som ska prya hos oss.

Har även fått lite resfeber, gillar ju inte att flyga, blir alltid nervös och tror att vi kommer att störta. Får nog ta en stark cider på väg till  Skavsta (för baren har nog inte öppet kl 6 på morgonen!?).
Nåja...jag får göra som Stig Helmer i Sällskapsresan....Hålla ut armarna och säga högt...Jag kan flyga...Jag är inte rädd!!!:-)

Ha en toppen dag mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0