Gävle och Kinabyn!

image81
Fikapaus efter vägen, men burr va kallt det var!
Vi hade en jätte mysig dag uppe i bla Älvkarleby i Kina byn som håller på att växa fram, tyvärr stod bygget stilla för tillfället.
Vi åkte sedan vidare in till Skutskär där vi hälsade på mammas  och pappas väninna Åsa på hennes jobb, och vi blev hembjudna till dem på grillning till kvällen innan vi åkte hem.
Vi hann äta en liten lunch på stan, och åka och titta lite på omgivningarna bla min farmor och farfars gamla hus, som var helt ombyggt, kändes skumt.
Vi åkte även förbi och överraskade an syssling till mig ,Jane, som bor uppe i Furuvik och hon blev glatt överraskad.

Det tråkiga var att jag började få lite ont i halsen på dagen och det eskalerade till riktigt ont senare när vi var hos mam och pap vänner Åsa och Sam på middag, jag började frysa och få så ont att jag fick jätte svårt att svälja.:-(
Lägligt när jag snart räknar med att börja jobba igen!:-(

Klicka på småbilderna så blir de större!

    
Papsen!                     Mamsen!                        Kinesiska Hotellet!         Ingången!                   En stor staty!

    
Dragon Gate!                Ett lejon!                         Papsen tittar fram!         Lejonets....             En fin drake!

    
Mamsen o jag!                   Torget!                       Ett häftigt tak!           Älvkarlebys fiskecamp!    Gävle city!

Kommentarer
Postat av: mammsen och pappsen

Det var fina bilder när vi stannade och fikade.Ta och drick lite varmt te och gå och lägg dig så att du blir frisk.Godnatt.

2008-04-22 @ 22:29:40
Postat av: julia

Hej hej! Jättefin blogg, och kul med alla bilder! Måste kännas konstigt att vara ledig så länge. Men snart är du väl tillbax i labbet och härjar? :) Krya på dig! Och kolla in min blogg om du har lust. Kram!

2008-04-23 @ 04:30:16
URL: http://thisisjulia.blogg.se
Postat av: kurre och ulla

Gomorron,vi saknar en bild som du tog på kinagrejen ha ha ha .Jag hoppas att du mår bätttre
idag ha en bra dag.

2008-04-23 @ 08:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0