Natti nattis!

Jaha då var det snart dags då....Känner mig bättre i halsen och det verkar inte som om jag har någon feber (har iofs inte kollat...än), så då tycks det bli operation iaf  imorgon.
Nåja...det e väl lika bra att få det gjort nu innan sommaren! Har velat fram och tbax när det skulle passa bäst både lönemässigt och tidsmässigt var det gäller skor osv, men jag tror nog aldrig att det är helt rätt tillfälle.
Så kl 9.00 imorgon bitti sker det, håll tummarna för mig nu!
Nu är det snart dags att gå in i duschen och tvätta sig med det speciella medlet som jag köpte på apoteket idag. Det ska göras i två omgångar, dvs ikväll och imorgon bitti.

Idag har det för övrigt varit en strulig dag med mkt att stå i.Måste ju se till att jag har fixat allt innan jag blir sjukskriven så att killarna inte ska behöva ringa och fråga mig hela tiden.
Plus att jag har försökt se till att min lilla prao ska ha något att göra, vilket inte är så lätt i våran butik, var och en har sitt att sköta och så är det ju kunderna (och de får ju inte praon ta hand om).

På lunchen satt jag och pratade med några olika poliser i telefon, jag är så förbannad på hur de har behandlat min son och jag tänker gå vidare med det. Så nu har jag fått kontakt med en stödgrupp för brottsoffer som vi ska träffa nästa vecka, så det känns ju iaf som om vi är en bit på väg!
Berättar ev mer vid ett annat tillfälle, känner mig bara så "off" nu! Har inte så mkt till övers för Polisen för tillfället.

Nähäpp ...nu blir det duschen och följa bruksanvisningen på tvättningen...det stod lite kryptiskt om bla hur man skulle tvätta "könsorganen"...Hmmm.....vad jag vet så har iaf jag bara ett könsorgan.

Natti nattis alla och håll tummarna för mig imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0