Redan rastlös!

Jaha då var det dag ett efter operationen då och dag 2 på sjukskrivningen och jag är redan rastlös.
Idag känns det lite i foten, det gör inte ont med det ömmar lite så man känner att det är nått som inte är som det brukar.
Solen skiner och jag vill kunna gå ut och promenera eller städa balkongen så att jag kan sitta där och sola om det blir varmt.

Vad kan man hitta på när man bara får sitta stilla förruttom att följa alla TV-såpor??? Kanske börja sticka nått eller sy korsstygn, knyppla.....vad vet jag!!?? Ha ha ha....

Idag blev det sovmorgon till ca kl 10.15 och min son Robin har studiedag så han sover fortfarande.Han var i Gävle på fotboll igår och kollade när Djurgården slog Gefle IF, han åkte med 4 andra killar.

Börjar se fram emot sommaren och semestern!
Ska ha en vecka tillsammans med min älskling bara han och jag och då hoppas jag att vi hittar på något skojigt, (Luxembourg och vinprovning kanske ;-) ),sedan har en väninna frågat om jag vill åka med henne och hennes lilla (snart 3 åriga) dotter till Pargas i Grekland en vecka i juni.Vi var tillsammans på Ibiza för 10 år sedan så det blir ett jubileum då.Hon har någon kontakt som kan fixa ett bra pris på resa och boende så vi får väl se vad det blir, skulle vara himla mysigt.

Är det någon som har ett bra förslag på vad jag göra när jag ska sitta med foten högt i ca 2 veckor, så skriiiiv!!!???

Många varma kramar till er alla som läser detta, och en stor puss till min snutt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0