Regniga söndag....

Då var man avdumpad hemma igen...hehe....min älskling var tvungen att jobba idag så han körde hem mig först.
Det är faktiskt rätt skönt att komma hem till en tom lägenhet och få vara helt ensam och bara göra ingenting.

Vi mötte Linda på vägen, hon var på väg till sitt jobb, så när jag blev avdumpad åkte min snutt och tog upp henne och körde henne till IKEA, så hon slapp gå i det trista vädret, dessutom var hon ju lite sèn.

Idag dunkar det lite i foten....trots att jag tog det lugnt och bara satt stilla hela dagen igår (så gott som iaf), och det där med kryckor är ju bara överkurs....ok att man har en fot som är handikappad men ska man dessutom bli av med två händer oxå...nä då är det bättre utan. Visst de är bra för att avlasta foten, dvs om man behöver gå lite längre sträckor utomhus, men annars känns de mer ivägen.

Igår blev det en lugn eftermiddag och kväll hemma hos min snutt, han jobbade lite i trädgården och jag satt och kollade på tv...(precis som det ska vara...hehehe).
Jag önskar faktiskt att det hade varit vackert väder så jag hade kunnat sitta ute istället eller ännu hellre att jag varit bra i foten så jag hade kunnat hjälpa till, för jag älskar ju trädgårdsskötsel.
Dessutom så såg hans studsmatta väldigt inbjudande ut...hehehe

Idag blir det lugnt och stilla i soffan med min nya mysiga pläd "Felicia", som Linda köpte hem från IKEA igår, men jag hoppas att nåon av mina kära vänner blir sugen på lite fika och banankaka....Ni är såååååååååååå välkomna!!!:-)

Ha en skön regnig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0