Så var vet äntligen gjort!Äntligen Har jag opererat min/a tår!
Det belv bla en plastikoperation av min lilltå, som tydligen var snè och hade knöl.Så de tog bort knölen och rättade till tån så den ska bli rak och fin.:-)
Dessutom tog han bort Liktorn som jag haft besvär med oxå, och så antar jag att benbiten som stack ut från tån bredvid oxå är borta.Det visar sig väl!

Det hela tog endast ca 30 min, så jag hann i princip inte ens slumra till förrän det var klart.Blev så förvånad när ena manliga sköterskan bad mig resa mig upp...jag hade ju inte känt att de gjort något.
Så frågade han mig vad jag gör på Expert (antagligan för att kolla att jag var med i spelet igen), och jag började berätta, tills jag märkte att jag var ensam i rummet, som de fört mig till där jag skulle kvickna till.
Nåja...han märkte nog att jag var vaken och med igen...hehe

Nu ska jag sitta med tån i högläge och bara vila foten, och så ska jag tbax nästa vecka och byta bandaget, och sedan även veckan efter....så nu är jag definitivt sjukskriven i 2 v, minst!
Läkaren frågade om jag jobbade på kontor för då kan jag börja jobba tidigare och fortfarande sitta högt med foten, men när jag sa att jag jobbade i butik så sa han bara och skrattade....Ha ha ,det kan du glömma!

Nåja...jag får väl börja följa alla såpor som går på TV på dagarna då....för det är väl det jag får roa mig med de närmaste veckorna.:-(

Men något som förvånar mig är att jag inte känner ett dugg efter operationen, trots att jag inte tagit några värktabletter, och de har ju trots allt skurit och karvat i tåna.
Men jag är inte ledsen för det...men eftersom det känns som vanligt så kan det bli svårt att hålla sig lugn...förrutom att det blir svårt att få ner foten i en normal smal,högklackad (typ 1 dcm) stövel just nu...hahaha

Nåja....Pia is back on track!;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0