Snart slut på ännu en dag!

image40

Jaha då har jag överlevt även denna dag hemma på soffan....förrutom ett 30 min pass på crossen,storstädning av balkongen, en långpromenad ute i det vackra vädret......ha ha ha...in my dreams!Buuuhuuuu.....Vill vill.....

Jag har kollat på bla Nanny,Oprah,m.m....m.m.....och så klart mina värsta år...eller var det bästa år det heter...nåja det är iaf en av det absolut värsta såpor jag sett, och det tycks aldrig bli ett slut på eländet.
 Stackars människor/skådisar som tvingas vara med år efter år....men det e klart att efter att ha medverkat i en sådan såpa så är det väl svårt att få några andra roller.

Jag har suttit och skickat sms  till många vänner idag och bjudit hem dem på fika för att göra mig sällskap och muntra upp mig så jag inte dör av tristess, så jag räknar med att bli uppbokad hela nästa vecka!:-)

Annars har det varit väldigt tyst och lungt här idag. Fick iväg Robin att handla hem lite mat osv, och nu har han dragit ut för att träffa kompisar...mamma blev väl för tråkig i längden.

Ha en riktigt god kväll och kom ihåg att ni är välkomna på fika om ni inte har något annat för er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0