Tappat rösten!:-(

Jaha då var det nästa grej....eller kanske en elak fortsättning på min förkylning och halsont....jag har mer eller mindre tappat rösten.:-( Jag är så hes och det känns som om den e på väg att försvinna helt (har ju haft stämbandsinflamation ett par gånger förut)!:-(
Hoppas hoppas att det ger sig under natten så att jag kan jobba imorgon! Min chef C-G ringde i eftermiddag för att höra hur det var med mig och om jag kommer imorgon och han skrattade när han hörde min röst och så sa han bara att ...jaha då kommer du inte imorgon heller då? Men jag sa att jag iaf räknat med att komma, fast jag kan inte lova, det beror ju på dagsformen och om jag har någon röst imorgon. I absolut värsta fall så kan jag bli sjukskriven igen (2 veckor är ganska normalt för stämbandsinflamation)!

Jag försöker låta bli att prata så gott jag kan (och ni som känner mig vet hur svårt det kan vara);-), skickar tom sms till Linda trots att hon är hemma.
För övrigt så känner jag mig seg,men huvudvärken är så gott som helt borta och jag har tom varit iväg med Nettan och handlat mat på ICA  Viksjö.

Tur att vädret inte var lika varmt och soligt idag , för då behövde jag inte ha dåligt samvete för att jag håller mig inomhus och liggandes på soffan.
Jag LÄNGTAR verkligen tills jag får börja ut och jogga igen och köra mina dagliga pass på crossen!

Nu blir det TV-soffan resten av kvällen, och tyst för min del...dvs inga mer telefonsamtal (ja fast ett godnatt samtal med min älskling klarar jag självklart av)!;-)

Vi åt en god middag med grillade bratwurstar och bakpotatis med skagen och smögenröra! Då har man vi alltså knäckt oskulden på grillning på balkongen i år::-)


Kramisar!

Kommentarer
Postat av: mamma o pappa

vi tycker synd om dej.Försök att hålla tyst.Du har väl inte varit tillräkligt rädd om dej, och klätt dej för tunt när du varit ute.Du måste tänka på hälsan, hör vad mamma säjer. många pussar o kramar från mam. o pap.

2008-04-27 @ 20:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0