Trevlig lördag!

       
Klicka på bilderna så blir de större!

Hej hopp sega söndag!

Söndagen har inte börjat särskilt bra för min del, vaknade med sprängande huvudvärk och den håller fortfarande i sig trots att den är något bättre. När Anders hade kört hem mig så gick jag och lade mig direkt och sov till ca kl 12.30.
Gårdagen ,dvs lördagen, var iaf mkt trevligare på alla sätt.
Anders kom och hämtade mig och vi åkte till Anna och Fredrik och deras fina båt som ligger vid Hägerstensåsens båtklubb.Vi fick även titta in i en Princess-båt, och det var imponerande!
Det verkar vara så otroligt mysig stämning i båtklubbar, de har sådan samanhållning och grillar och festar ihop samtidigt som det ser efter varandras båtar, bara det gör ju att man blir sugen på att ha båt.:-)
Anna och Fredrik knäckte oskulden på deras båt igår, dvs de sov där första gången med deras resp söner, Anton och Max.De lade i båten kl 06 igår morse, så iomed det så har båtsäsongen startat!

Vi åkte hemåt efter ca 1,5 timmes besök och lämnade båtklubben med grilldoften bakom oss.

Det blev kineiskt för oss, Nasigoreng och Yakuniku, som blivit lite av ett beroende för oss, åtminstone varannan helg och då från "Elegant Garden" i Jakobsbergs centrum.Deras Nasi är absolut den godaste nasin som någon av oss ätit!
Resten av kvällen tillbringade vi hemma hos Anders med en bra film....som jag tyvärr somnade till!:-(

Till middag idag blir det ev grillning av bratwurst som jag och Robin inhandlade häromdagen.

Kram på er mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0