Något jag trodde var dött...

Det är ganska fantastiskt egentligen om man tänker på livet och hur det spelar en massa spratt mot oss människor,djur och allt annat levande!
Ta tex detta med förhållanden, när det ser som mörkast ut och man tror att allt hopp är ute så vänder allt helt plötsligt och blir även bättre än man vågat hoppats!
Ett annat typiskt exempel är det här med växtligheten!
Jag har en blomma (grön växt) som jag ställde ut på balkongen tidigt i somras, men den visade sig inte trivas där alls, utan började tappa färgen på bladen och blev blekare och blekare, och till slut fanns det inga blad kvar.
Jag tog förgivet att den var död, att den hade frusit ihjäl!
Men när jag flyttade så tog jag iaf med krukan och dess innehåll, för jag tänkte använda krukan till att plantera en ny växt i!
Den hamnade åter igen på balkongen, då i min nya lght!
Jag fortsatte av någon anledning ändå att ge jorden lite vatten då och då, varför vet jag inte, det var ju bara en torr pinne där.....men så helt plötsligt en dag så ser jag att den börjar knoppas, det började alltså växa ut nya blad!
Nu vårdar jag den ömt, dvs ger den vatten regelbundet och den verkar trivas på nya balkongen och se vad som hänt.....

Jag tror att det är exakt så man ska behandla även förhållanden, dvs vattna den regelbundet och ge den ömhet och uppmärksamhet och omtanke så frodas den och växer och blir stor och vacker!:-)

Hmmm.....vitsiga ord va!? He he ....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0