Nu är jag ARG!!!:-(

F..n...j...vlar...h...vete.....Skit snickare!!!!
Här får man besked i tisdags om att de ska komma och montera upp mina duschdörrar onsd-torsd, så jag skyndar mig att frakta hem dem och ta bort allt emballage och lägga dem lätt tillgängliga i hallen, och så säger jag att det måste vara uppe innan helgen eftersom jag då ska måla om i min hall.
I onsdags får jag besked att det är torsdag eller fredag som gäller, och jag påpeker då samma sak, dvs att jag ska måla hallen på fredag och måste få bort dem innan dess, annars hade jag aldrig tagit hem dem nu till helgen!

Vad får jag för besked idag?? Jo att de inte hunnit!!!!:-( Morr...Grrr.....Gissa om jag kokar!!!!???

Sedan ringer tjejen från kontoret upp igen och meddelar att de inte satt upp dem för att ägaren måste titta på dem först, hade något att göra med lutningen på golvet osv....Vilket jag genast ringde min väninna Evas kille Roger, som är snickare och har erfarenhet av sådant, för att kolla med honom. Han tyckte att det hela lät väldigt märkligt, med tanke på att jag ju har en golvbrunn just där dörrarna ska vara.
De menade på att det kan bli en springa...men om jag nu bara hade slängt ut badkaret och satt upp en duschstång med draperi då? Vad hade de sagt om det då?
Hmm....känns som om de bara vill sätta upp sina saker som man får betala sedan på hyran så länge man lever!:-(


Nu har ni sabbat min helg!:-(
TACK!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0