En trevlig kväll!

Natti natti på er!
Det blev en mkt revlig kväll, men inte alls såsom vi räknat med eller där vi räknat med!
När jag satt på T-banan från Kungsträdgården mot Rådhuset , där jag skulle möta Gunilla och Christer på Texas Longhorne, så kom jag på att jag hade parkerat min bil mitt på Anders uppfart, och det skulle bli svårt för honom att komma in med sin, om det kom hem ikväll. Så jag skickade ett sms för att kolla om de var på väg hem, och fick ett svar att de redan var på ICA Maxi i Sumpan och snart skulle vara hemma, så jag fick en smärre panik ångest....hmmm...vad skulle jag nu göra!Jag kunde ju inte gärna gå av vid Rådhuset, så jag fick ringa Gunilla och säga som det var, dvs att jag var tvungen att åka till Sumpan och flytta på min bil.
Så de fick åka till Sumpan oxå så vi fick äta på El Toro...igen!
Men det var absolut inget vi ångrade, någon av oss!
Efetr att vi avnjutit en groteskt god middag med några tapas på El Toro, tog vi en promenad hem till mig där vi hämtade min Absolut Mango och en flaska vin , coh så gick vi upp till Anders där vi sedan satt på hans uteplats och drack ett par goda drinkar, och hade en mkt trevlig avslutning på kvällen.:-)

Tyvärr så hann jag aldrig få träffa och umgås med Linda och våran helg gäst Rebecka från Halmstad som ska vara hos oss tills på måndag, för de sov när jag kom hem!
Men det är ju en dag imorgon oxå!:-)
Natti natti!

P.S. Ville bara säg att det är jätte kul Tea gumman att du har hittat hit till min blogg!:-)Vi ses på måndag, ska bli så jätte kul! Bamsekramen!


Kommentarer
Postat av: Tea

Ja du darling, när man har tid så har man tid! Nu e d rätt lugnt på jobbet, då tittar ja in o kollar om nåt nytt hänt. Tjingeling!

2008-07-26 @ 09:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0