Känsloladdat!

Idag har det varit en jobbig dag på olika sätt!

Jag har inte gjort så mkt här hemma när det gäller packning (lite har jag självklart gjort, men inte så mkt som jag hade önskat)!

Det började med att jag åkte in till stan för att få akupunktur kl 11.30, och idag var det en annan som gjorde det på mig, och han var inte lika bra som hon som gjort de två första behandlingarna, han tog inte i lika mkt och han frågade om det var tillräckligt hårt eller löst....så jag upplevde inte att det tog lika bra denna gång.
Sedan åt jag lunch och tog en fika med mamsen. Jag gick upp till hennes jobb och där var det så otroligt tomt på varor, de håller ju på att stänga igen, och jag fattar inte varför de inte gör det nu.
Sedan gick jag mot tåget, men hann slinka in en sväng på Migue och köpa 2 st tavellister på 90 cm vardera.

Väl hemma så skyndade jag till IKEA för att hämta Linda när hon slutat jobba, och vi åkte en sväng till bla Duka Home och tittade lite, innan vi åkte hem och jag gick ner till glasmästeriet och lämnade in min canvas på mina stenar, som jag fotade förra året på Zakynthos, och som Anders skrivit ut åt mig, (äntligen efter ca 6 mån) för uppspänning på ram.
Det ska kosta 600:-, vilket är otroligt billigt mot var tex Gallerix skulle ta, dvs 1500:-! Men jag får den inte förrän ca 22 aug, för nu har de sommarstängt from fredag! Men det är bättre att den är där istället för att den blir förstörd i flytten.

Sedan blev det en åktur till Sumpan för att bla ta ut lite pengar, och sola, men innan solningen så köpte vi med oss pizzor och åkte hem till Anders och åt och tittade på lite nya möbler som han fått hem. Det var jätte fina!:-)

Här hemma har jag som sagt inte fått så mkt gjort idag, har iofs tvättat 2 maskiner i tvättstugan, och plockat ner prydnadssakerna i vardagsrummet samt alla mindre tavlor/foton i hallen och vardagsrummet.

Det börjar kännas känsloladdat att det närmar sig flytten, och det har vissa i min närhet får erfara både positivt och negativt, idag har det dock varit mest negativt.
Jag känner mig låg och väldigt "off" just nu, men häromdaqen fick jag höra att jag var så "speedad" och mina närmaste tyckte att jag behövde "varva ner" lite!
Jag vet inte om det delvis beror på min förkylning/halsont som jag har och akupunkturen (de fysiska faktorerna), och sedan alla känslor som rörs upp i samband med att det blir allt närmare och närmare flytten.

Vi har ju haft ett helt liv här i våran fina lght, dvs 12 år suddar man ju inte bara bort sådär utan vidare.
Jag har aldrig bott så länge på något ställe i hela mitt liv, och jag har upplevt mkt här tillsammans med mina barn och vänner (har tom varit sambo här i ca 3 år).Dessuttom så har vi ju haft åtminstone en "inneboende", dvs "Anton" (vårat spöke, som "bodde" hos oss i ca 7 år).:-)
Så det är inte enbart med glädje som jag nu lämnar Jakan och denna stora fina lägenhet!
Självklart är jag jätte glad över min nya lght i Sumpan och jag är övertygad om att vi kommer att trivas jätte bra även där (har ju kämpat i ca 2,5 år för att komma dit), men det känns sorgligt att lämna ett ställe som man ändå älskat så mkt och gjort om och satt sin egen prägel på...och överlämna det till andra männsikor.

Nåja...detta har uppenbart gjort mig splittrad och extra känslosam, så jag är ledsen om jag sårat eller sårar någon under denna period! Jag kanske är extra egoistisk oxå just nu , för det är det enda som jag har i huvudet för tillfället....dvs flytt och vad som måste göras innan lördag, och vad jag ska hinna med...osv....

Men jag tror och hoppas att ni har förståelse för detta och att ni finns där när jag landat och blivit mig själv igen!:-)

Det har ju varit en hel del som hänt i mitt liv det senaste halvåret-året, och det kan ta lite tid att smälta!

Jag tycker iaf mkt om er alla mina vänner och uppskattar den hjälp jag får i samband med flytten m.m....och till Anders vill jag säga att jag älskar dig av hela mitt hjärta, även om jag inte alltid visar det på bästa sätt! Ha tålamod med mig!:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0