Morrn morrn!

Jaha så var det tisdagmorgon och bara 4 dagar kvar att jobba tills semester!
Det är ganska skönt att dela upp det som jag gjort iår, men det känns ändå ganska hattigt, man hinner ju liksom inte koppla av! Jag har ju som bekant haft ganska mkt i görningen den senaste tiden med bla flytt och allt.
Men de 2 veckor som jag ska ha nu ska jag bara försöka ta det lugnt och ha det skönt!Hade ju hoppats på en hel vecka med min snutt, men det ser tyvär inte ut att bli mer än ev ett par nätter som vi kan åka bort!:-(

Idag kom jag inte in på jobbet, tydligen så har det hänt något med mitt kort som jag ska komma in med, så det funkar inte längre!Morr.....Måste fixa det!

Nu måste jag gå till Espresso house och köpa en stor latte!

Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj tjejen! Då är man på jobbet helt själv i två dagar.. Trist som tusan... Och började ju riktigt med problem med så jag fick ringa och störa min kollega.. Men den timmen försvann ju i alla fall.:-)

Jag visst e de lite hattigt när man inte kan få semnester i ett streck, jag räkar dagar jag med...

I dag var jag i alla fall duktig och höll 50 km på vägen.. :-) Men gissa om dom inte stod på andra sida i dag... Fick veta av Jonas här att dom hade en typ av kvot dom var tvungen att få in hos polisen.. Hur stört är inte de... Hoppas latten var lika god som alltid.. :-) Vi hörs gumman! Bamsekramen!

2008-07-22 @ 11:12:32
Postat av: Pia

Ja hmmm...någon måste ju bidra till polisens löner, och nu blev det du!;-)

2008-07-22 @ 22:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0