Självmord på pendeln!

Fy fan!!!
Idag har det hänt något otäckt!
Jag satt på tåget hem från stan mitt på dagen vid ca 13-14-tiden, och när vi passerat Solvalla så hör vi en smäll och en massa rassel, och så stannar tåget, och samtidigt stannar ett mötande godståg precis bredvid oss.
Alla började undra vad som hänt, och en gubbe som satt snett emot mig sa att det var säkert någon som hoppat framför tåget. En kille som satt mittemot gubben jobbade tydligen inom pendeln och reste sig och gick iväg och satte på sig en väst och fick börja att arbeta, och när han kom och gick förbi lite senare så tittade han på gubben och sa: Du hade rätt!

Fyy.....jag började må illa och känna mig väldigt obehaglig till mods, och när jag pratade med Linda så lät jag tydligen väldigt chockad!
Vi blev sittandes väldigt länge innan räddningstjänsten kom och så bytte de ut tågpersonalen, och lokföraren såg tydligen askgrå ut i ansiktet när han passerade våran vagn!Konstigt!? Nope!

Efter ca en tim började vi backa tillbaka mot Sundbybergs station men när vi kom till Solvalla övergången så stod brandkåren redo med slangen för att spola av tåget.

Det som förvånade mig var att de sa i högtalarna att det hänt en "Personlig olycka", dvs att de inte skyllde på tekniskt fel eller nått vanligt.

Det skumma är ju att jag bara för någon vecka sedan satt på tåget och tänkte att jag aldrig varit med om någon incident på alla  år som jag pendlat till stan, och så händer det sista gången jag åker tåg till Jakan (dvs när jag bor här)!

Nåja...nu är jag väl hemma och satt igång med avfrostning av frysen!
Ska monteran ner datorn nu idag så det blir väl tyst från mig i några dagar nu!
Ha det så gott så länge!

Kommentarer
Postat av: Maria

2008-07-10 @ 18:31:36
Postat av: Maria

Jaha då får man väl göra ett litet sista inlägg här nu då inför flytten...:-) Tycker verkligen du har kämpat på såå bra i veckan fast du inte mått så bra. Lycka till nu med flytten på Lörd, ser fram mot att få komma över och kika.. :-) Vi hörs ju på annat vis... :-) Bamsekram!

2008-07-10 @ 18:35:32
Postat av: julia

Usch, låter ju jätteläskigt. Kommer ihåg när jag bodde i sumpan, och någon skulle springa över spåret och fastnade och blev överkörd.. Hur otäckt som helst! Så låt bli med det, tack!! Hoppas flytten går bra också. Kram!

2008-07-10 @ 20:43:33
URL: http://thisisjulia.blogg.se/
Postat av: mam

Det var en otäck upplevelse.Jag tänkte på det när jag åkte förbi sumpan i kväll,å just då så bromsade tåget in häftigt och föraren signalerade flera gånger, så jag tänkte inte en gång till samma dag. Kramiz mam.

2008-07-10 @ 21:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0