Go´kväll!

Hej hopp!
Idag har det varit en rolig och händelserik dag...igen!:-)

Jag jobbade ensam fram till lunch, och sedan när jag kom tillbaka efter att ha varit och ätit samt druckit en kopp kaffe med mamsen på Gamla Brogatans ute fik, så hade Olga kommit och tagit sig an labbet.:-)
Måste säga igen att hon fattar snabbt och är inte rädd för att ta för sig och plockar fram min pärm där jag skrivit upp hur man gör osv, om hon inte kommer ihåg.
Jag känner mig väldigt nöjd med mitt val av extra hjälp!:-) Ta inte upp nu Julia, för som jag sagt tidigare så kan ingen ersätta dig!Men hon får bli din standin så länge du är bortrest!;-)Även när det gäller Mc Donalds glassen, skulle köpa min första för säsongen idag, men det var jordens kö så jag gick ut och köpte på American cockies istället.

Jag skrev ut några av bilderna som vi tog igår och de blev väldigt bra och jag känner mig nöjd!:-)
Nettans Micke var just över och hämtade en uppsättning md bilder på dem och deras söta söner.

Ikväll är båda kidsen hemma och vi har grillat "grillbricka" med 3 olika sorters korvar och ätit potatissallad till, och sitter nu på balkongen och spelar Fia med knuff,kort  och tittar på förra årets semesterbilder från Zakynthos.
Jag smet bara in för att avlägga en rapport för dagen innan vi stänger ner datan och kryper till kojs!

Imorgon blir det "Vårruset" och picknick! Heja på mig nu!:-)

Natti natti!

image261

Kommentarer
Postat av: mam

Vad mysigt ni har då . Pappa å jag har åxå suttit ute. Puss o kram till alla våra fina ungar från mam å pap mormor å morfar. Natti natti

2008-06-02 @ 22:02:28
Postat av: julia

Det låter bra att du har någon som hjälper till i labbet. Och av egen erfarenhet vet jag att det behövs ibland! Speciellt när Pia åker på semester.. :) Fast jag är avis i alla fall, för jag vill också kunna knata in i labbet och skvallra över en McD-glass.. Eller ännu bättre, äta glass i Kungsan! Ahhh... kanske kommer jag hem tidigare ändå.. :)

2008-06-03 @ 03:41:19
URL: http://thisisjulia.blogg.se
Postat av: julia igen

Glömde ju att säga lycka till med loppet! *lyckospark!*

2008-06-03 @ 03:42:02
URL: http://thisisjulia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0