Hemma igen!

Borta bra men hemma bäst!? Eller är det så egentligen?
Jo för mig är det iaf det! Jag trivs bäst hemma bland mina nära och kära, och med mina egna saker! Jag är ju en typisk Oxe, och vi är ju trygga individer med stor hemmakänsla!

Nåja, efter mkt strul så kom vi till slut hem med drygt 1 tim försening!
När vi till slut satt på bussen som skulle ta oss från Parga och Valtos Beach så sa den norska flygvärdinnan som även tog oss dit(och som redan då inte kunde svara på våra frågor), att planet var lite försenat, men hon visste inte hur mkt! Det visade sig sen när vi anlände till flygplatsen att det skulle bli ca 3 tim försenat pga att det var tvunget att mellanlanda från Arlanda i Malmö för att tanka, och att det inte hade lyft från Malmö än då och inte fått någon starttid.
Hmm.....3 tim ....!!!Så vi fick leta upp en bankomat på flygplatsen för att ta ut ytterligare Euro för att kunna gå tvärs över gatan till en Taverna och äta mat, klockan var ju ca 20 på kvällen och vi var hungriga!
Taverna ägaren blev överlyckling av att få ca 120 gäster på en gång som ville ha mat, men det tog över en halvtimme för att få en cheeseburgare.
När vi sitter där och väntar på maten så kommer det en svensk kille/reseledare åt Airtours och säger att de öppnat incheckningen och att planet beräknas avgå ca en tim försenat...hmmm...hur de nu kunde få ihop det!?

Nåja...vi landade iaf till slut på Arlanda ca kl 01,30 inatt!

Nu måste jag ner till tvättstugan och boka en tid....men återkommer strax med bilder från resan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0