Vilken dag!

Vilken dag det har varit!
Började ju okristligt tidigt, redan kl 05.00, och med kontraksskrivning kl 07.00!:-)
Sedan blev det ju en trevlig morgonkaffe och macka på Maddes fik, och sedan var jag tidigt på jobbet (i röran),så har jag beställt ett nytt köksbord, så jag ska hinna få det till flytten, dessutom så har det varit massor att göra på jobbet och näst intill kaos, och fortfarande rörigt.
Vi var ju kort om folk på morgonen så jag hann ju inte plocka undan så mkt, får ta det imorgon.
Det känns iaf väldigt skumt att jobba så instängt, och inte kunna se ut i butiken , men samtidigt är det ganska skönt(ibland), dvs när det är så mkt att göra. Fick höra av C-G att kunderna frågade efter mig, och saknade att se mig, de trodde att de gjort sig av med mig.
Kul att höra att man är saknad iaf!:-)

Idag var Julias mamma in och hälsade på mig och berättade att hon jobbar i huset nu, så då kan hon hälsa på lite oftare!:-) Alltid lika kul att få besök av henne, känns som om Julia är närmare då.:-)
Det går iaf väldigt bra med min nya "Julia", dvs Olga! Hon körde stenhårt i helgen och betade av många rullar, så jag känner mig så stolt av mitt val av personal.;-)

Fick en sådan där skön känsla idag, eller rättare sagt det var faktiskt min kompis Anna som sa det, att snacka om att livet kan vända snabbt.
Från att ha haft så många motgångar under en längre period, så känns livet helt plötsligt helt fantastiskt!:-)
Jag har äntligen fått min efterlängtade lägenhet i Sundbyberg, en jätte fin bil,snart en resa till Grekland (reste även till Luxembourg i april), Robin har slutat 9:an, Det går även bra för Linda med hennes 2 jobb,....och sist men absolut inte minst...så har jag ju min underbara älskling Anders!:-)
Jag får ju inte glömma alla mina underbara fantastiska vänner som finns där för mig när jag är sällskapssjuk (vilket händer ganska ofta)!:-)

Nej nu ska jag vara social med min söta dotter och dricka en kopp thè!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0