Det var det....

Så var denna Påskhelg över för denna gång och jag är tillbaka till jobbet, trots att det är en röd dag.

Helgen har varit händeleserik och rolig på olika sätt.

Vi kan ju börja med att berätta om tårtan som jag gjorde!
Jag har alltid ansetts som en god bagerska som alltid gjort mkt goda och lyckade bakverk.
Men eftersom jag inte ska äta så mkt kakor och sötsaker så bakar jag inte så ofta längre, och har väl kanske lagt av mig!;-)
Men tårtan blev väl inte ett av mina mest lyckade bakverk kanske.
Det skulle ju vara en chokladkaka med apelsinkräm(egen gjord), och trots att jag följde det något kryptiska receptet så blev apelsinkrämen tjock och väldigt seg.Som min dotter uttryckte det...det smakar som vingummi!
Dessuttom så sprack hela övre delen på tårtan när jag skulle lägga på den, försökte dölja det med chokladglasyren så gott jag kunde.
Nåja...jag köpte med mig en påsktårta i marsipan, och den blev mkt uppskattad, men min tårta fick jag snällt plocka med mig hem igen...så gott som hel!:-(

Nå...vad har jag lärt mig av detta?
Jo att jag ska hålla mig till de kakor jag kan och vet är populära!

Igår var jag iaf på Junibacken tillsammans med min älskling och hans snart 7 åriga dotter, och det var en ny upplevelse.Jag har aldrig varit där förut!
Sedan blev det middag hemma hos dem och jag och hans dotter hade fullt upp med att dressera hennes mjukishund till att göra fina hopp m.m, (vilket var mitt påhitt)!:-)
Så jag tror nog att jag kan säga att jag gjorde ett gott intryck på henne, för att vara första gången som vi umgicks, trots att jag slog henne i ett fotbollsspel nu på morgonen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0