Jag blir så less....Jag hade skrivit ett långt inlägg och så lade jag till(trodde jag), på spara och publicera.....men det försvann!:-(

Nåja...det e väl bara att försöka minnas vad jag skrev och börja om från början!

Jag ville bara tala om att idag har det varit en ovanligt rolig dag...varför vet jag inte, det finns egentligen ingen särskild anledning till min glädje just idag...eller gör det kanske det!?

Ja jag kanske ska börja från början...eller åtminstone berätta tillbaka en tid i mitt liv,  iaf ett år tillbaka kan vi ju nöja oss med.

Förra året vid denna tidpunkt hade vi haft det ganska jobbigt här hemma, min son hade bla råkat ut för en del olägenheter och hot, vilket påverkade oss alla väldigt negativt.
Dessutom var jag less på allt vad karlar hette och hade börjat förbereda mig för ett liv i celibat...njaaee....kanske inte gå och bli nunna ordagrant men jag orkade inte engagera mig mer i att försöka hitta "Drömprinsen".
Jag började acceptera tanken på att leva singel resten ev livet och bo i min egna lilla lägenhet när barnen "flugit ut"....ensam.

Men så en dag.....

Jag hade lagt in min sk profil på en dejtingsajt ,men tyckte att det var alldeles för dyrt så jag betalade aldrig in avgiften.
Det rasslade in en massa "matchningar" till min hotmail men jag kunde ju aldrig svara till någon av dem...bara svara artigt nejtack eller skicka en "flirt" tillbaka. Vilket jag snabbt insåg var meningslöst!
Så detta med intrenet var jag oxå less på...hade ju testat några andra sajter tidigare och tröttnat på alla oseriösa killar som skrev samma saker till alla tjejer.Såååå opersonligt!

Men så en dag.....

.....kom det ett låååååångt mail från en kille som verkade ha glimten i ögat!
Han skrev hela sitt livs story i ett och samma mail ,och bilden på honom såg sååå charmig ut!

Det visade sig även att jag kunde svara till honom (det fanns tydligen varianter där vi som inte betalat kunde svara ändå, dvs om den andre parten hade köpt det paketet).
Så jag svarade med ett lika långt mail tillbaka!
Det hela resulterade så småningom i att vi började chatta  på msn och sedan blev det även telefonsamtal, och det visade sig att vi hade så mkt att prata om och vi skrattade och hade jätte trevligt i våra samtal.

Vi bestämde ganska tidigt ett datum ca 3 veckor framåt i tiden att vi skulle gå ut och äta middag.
Vilket vi gjorde den 16 november på Gondolen vid Slussen!
Det blev en väldigt trevlig och lååång kväll med mkt prat och glada skratt, och jag trivdes verkligen i hans sällskap.

Så nu 4 månader senare och en del motgångar och en ganska tuff "prövotid"( men iofs massor med mysiga och trevliga stunder tillsammans) ....så är jag så kär och lycklig som jag aldrig trott var möjligt!
Jag har nog aldrig kännt mig så harmonisk och fulländad med mitt liv förut som jag gör idag!

Jag är så otroligt glad att du skrev det där låååånga mailet till mig min älskling ,Anders!
Jag vill att ALLA ska veta hur mkt jag älskar dig och hur lycklig du gör mig....och vad e då bättre än att skriva en egen blogg som alla kan läsa!?:-)

Tack för dessa 4 underbara månader tillsammans med dig och jag ser fram emot så många fler...månader...år...;-)

Så...det är väl en anledning till att jag mår så bra och är så glad idag kanske....Men jag är alltid så glad när jag får vara nära min älskade snutt!

Kommentarer
Postat av: Maria Eriksson

Hej min goa vän! vill bara säga att du är värd denna lycka.
Jag är jätteglad för din skull! Och jag tror att även om det varit en prövotid så tror jag att du har hittat din drömprins. :-)
Jag tycker att ni passar såå bra ihop.
Har haft så mycket roligt med dig och det lär ju inte vara slut på det... Bamse kram till dig! Maria

2008-03-19 @ 10:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0