Blottad!

Morrn morrn alla vänner och alla andra som orkar läsa om mina bravader och tankar!

Idag känner jag mig blottad!
Dvs jag har öppnat mitt innersta för en som har vunnit mitt hjärta och nu hoppas jag bara att han vårdar det som han anser bäst!Jag känner mig just nu bortom all kontroll och det är bland det värsta jag vet, dvs att inte ha kontroll.

Jag har inte bara ont i själen utan även min kropp!
Milen tog på mig igår, och det märks att byxorna redan börjar bli för stora...Ha ha ha ...inte enbart pga milen , utan den senaste tidens hårdträning och dålig aptit.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Maria Eriksson

Halloj gumman! Det är väl bland det finaste man kan gör att tala om vad man känner tycker jag. Men jag förstår precis vad du menar.. Man blir rädd att man öppnar sig för mycket. Sitter ju lite i samma situation. Men känner att varför ska man hålla inne med vad man känner och vill... Tyvärr så blir saken den samma i slutändan.. Så det är väl som man brukar säga.. vinna el försvinna.. eller? Tycker att vi är för gamla för att spela nåt typ av spel... Du är en kanonhärlig tjej och förtjänar inte att må dåligt. Stor kram!

2008-05-28 @ 10:24:45
Postat av: julia

Hej sötis! Du ska nog se att allt blir bra. Koncentrera dig på allt positivt runt omkring dig, dina söta barn, dina vänner och den fina lägenheten som väntar runt hörnet! Fast jag vet, det är ju inte alltid så lätt.. Men försök! Jag tänker på dig. Kram!

2008-05-28 @ 11:24:01
URL: http://thisisjulia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0