Deklarationsdax!

Godmorgon mina kära vänner!

Idag är det ytterligare en underbar dag, solen skiner och det ser ut att bara vara vita fina moln på himmelen (så mamsen, något regn ser det inte ut att bli).:-)
Men jag har ändå bestämt mig för att inte åka med in till Skansen, eftersom jag inte är helt bra i rösten ännu, och nu MÅSTE jag börja jobba på måndag.
Så jag tackade nej till Suzie, men jag blev däremot hembjuden på middag senare när de kommit hem.:-)

Men ikväll är jag ju redan hembjuden till Nettan på lite av hennes goda fisksoppa och ostbricka och vin...fast vinet får det bli lugnt med eftersom jag äter penicilin.

Just nu sitter min stackars älskling på Köpenhamns flygplats och väntar i 5,5 tim på nästa flyg som ska ta honom till USA och där ska han byta ännu en gång för att till slut komma till Texas, där han ska ha möte med jobbet fr kl 7-23 varje dag. Han får ca 5 tim fritid i Washington när han ska flyga hem på torsdag, annars är det tufft schema hela veckan.
Han kommer hem på fredag igen...och jag längtar redan!!! :-(

Idag fick jag hjälpa Linda att deklarera via sms, jag gjorde min för ca 2 veckor sedan.
Det är ju så himla smidigt när man kan göra det på detta vis!
Glöm nu inte bort det mina vänner!

Ha en underbar dag alla mina vänner och även min älskling ,trots att du kommer sitta instängd hela dagen, men se det positivt....du kommer iaf sitta ovanför molnen, dvs om det e regn moln....He he he...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0