Kändisar!Idag kom Ulf Adelson in på jobbet och ville köpa en trådlös telefon, och jag sålde en siemens trådlös med två lurar.
Han var jätte trevlig och rolig och skämtade om ditten och datten!

Jag blir alltid lika glad varje gång "kändisar" kommer in och är trevliga och beter sig som "vanliga" människor, precis som de faktiskt är oxå!
Men det finns ju sådana som tror att de äger allt och får göra precis vad de vill, hade bla Mi Ridell inne för några veckor sedan och hon var så j...vla snorkig och märkvärdig, dessuttom har jag hört så många historier om bla Pernilla Wahlgren!Men bara för att man är kändis så kan man inte bete sig hur som helst och tro att alla regler som gäller "vanliga" människor inte gäller för "kändisar", tex returrätt, visa leg vid köp av kontokort (om de inte har kod), gå före i kön...m.m....m.m....
Jag har tom varit med om att kungen varit inne på en butik som jag har jobbat på och fått visa leg när han skulle betala med kontokort, men han tog det på rätt sätt och skrattade bara.
Dessutom så var även "Bobby Ewing" (skådisen från Dallas) in på samma butik och handlade och när han visade leg så blev den säljaren så förvånad när han läste namnet....för det stod ju inte Bobby Ewing, utan Patrick Duffy...hmmm....han fick problem....ha ha ha

Nu ska jag baka en kaka som jag ska bjuda på ikväll när de kommer hit för att skriva på bytespapprena för lght bytet!

Ha det så bra så hörs vi snart igen!
Kramis

Kommentarer
Postat av: Louise

Hej Pia! Vilken kul blogg du har, med massor av fina bilder! Lycka till i kväll med lägenhetsbytet!

2008-05-07 @ 18:13:52
Postat av: Pia

Hej gumman!
Vad kul att du har hittat hit!
Hoppas allt är bra med dig!?
Många kramar!

2008-05-07 @ 22:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0