Pigg och fräsch!;-)

Hej hopp alla glada!

Vad kul det är när man får höra att man ser så pigg och fräsch ut från flera på samma dag! Det gör att hela dagen blir så mkt roligare och man känner sig verkligen som om man är pigg och fräsch. :-)
Men som sagt, med tanke på att jag varit hemma och "vilat" upp mig i ca 3,5 veckor och kunnat sova så länge jag velat på mornarna och dessutom rensat lite i mitt inre (framförallt mina negativa vibbar), så påverkar det väl ens sätt att vara och även det yttre.
Så den karamellen suger jag på ett tag till!
Fick desstuom besök idag av min "gamla" kollega, som jobbade hos oss ett tag, Helena, och hon är alltid lika sprudlande glad och positiv och ger en komplimanger! Så jag blir alltid lika glad över att träffa henne. :-)
Hon åkte ju till London bara ett par dagar innan vi åkte till Luxembourg, och var där en vecka och festade med gamla vänner m.m.Hon jobbar ju inte så långt ifrån mig nu, så jag får väl ta mig i kragen och gå ner och hälsa på henne lite oftare oxå.

Ikväll när jag kom hem så var Robin hemma med sin tjej Malin, så jag bjöd även henne på middag så vi fick en chans att prata lite, och hon verkar vara en super gullig tjej, och dessutom så är hon väldigt söt! :-)
Så min son har mkt god smak får jag väl säga....han brås väl på sin mor!;-) He he ....

Sedan har jag suttit i telefon fram tills nu med bla Anna och Maria, så nu blir det lugn och ro innan det blir dags att sussa!
Linda kom just hem så hon kanske orkar vara social en stund...vem vet!:-)

Kram på er och sussa så sött om vi inte hörs något mer innan sängdags!

P.S. Imorgon ska vi skriva ansökningarna ang bytet!:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0