Schlagerfestivalen!?

Ja vad säger man!?
image231

Schlagerfestival, skämt eller allvar?
Hur ska man ta detta på allvar när alla grannländer bara röstar på varandra hela tiden, och med detta säger jag inte att vi är ett dugg bättre.Vi röstar ju alltid på våra grannar oxå och Öststatsländerna är ju inte bättre heller de ger ju i stort sett bara sina grannar höga poäng. Visst detta kan ju iofs ha att göra med att det faktiskt är så enkelt att man gillar samma typ av musik, men jag tror knappast att det enbart är låtarna i detta fallet som man röstar på.

Sedan undrar man ju oxå hur vissa länder tänker och hur allvarligt de tar detta "spektakel"!?
Titta bara på Irland, som tur var inte gick vidare, med deras "Kalkon", då menar jag verkligen "Kalkon"-låt, och så låter de en docka åka som representant för sitt land! Då kan man ju fråga sig hur allvarligt de tar denna tävling, för det är ju ändå det det är, en tävling!?Eller? Det kanske bara är ett underhållningsprogram där de vill reta upp folk så mkt som möjligt!?
Det heter ju fotrfarande Schlagerfestival (Melodifestival), men på engelska heter det iofs "Song contest" och det betyder ju iofs tävling!
 Festival kan ju iofs betyda olika saker, det sägs ju inget om någon tävling, så det är kanske just det som det ska vara i framtiden, dvs bara en "Festival"!?
image232

Sedan vill jag bara passa på att slå ett slag för Björn Gustavsson!!! HEJJA HEJJA!!!! Han var den enda som vågade skämta , alla andra var som vanligt väldigt stela och korrekta, och jag gillar honom skarpt!!! Go Björn Go Björn!!!
image233

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0