Väntan!

Godmorgon mina vänner!

Idag blev det inte någon powerwalk på morgonen...heller!Jag ställde klockan, precis som igår, på kl 6, men valde att snooza och snooza (hade ju tränat så duktigt igår).
Men får väl bli ett pass ikväll istället då!:-)

Jag börjar bli less på denna väntan från Wåhlin hyresvärd ute i Källhäll, att de ska behöva söla så med våra bytesansökningar, när alla andra är klara! De var krångligast med alla papper som de skulle ha, även mina fast jag inte ska söka till dem, och så är de tydligen j...vligt sura och griniga oxå, och hänvisar till att det står 4-6 veckor i ansökningspapprena.Men hallå, det gjorde det även i Järfällahus papper men de var snabba ändå när man ringde.

Jag avskyr verkligen "väntan", att inte veta och bara gå och fundera och ha förhoppningar och sedan kanske allt bara raseras i ett enda ögonblick!Detta gäller i allt, och just nu känns det som om jag sitter i ett enda stort tomrum och bara väntar och väntar.....Det är som ett enda låååångt lidande!

Men det är som med allt, man kan bara göra sitt bästa och vänta och se!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hellu!Ja du jag håller med... Inget är som väntans tider, allra helst när man inte kan påverka. Men du ska se att det ordnar sig snart gumman. Skönt att du fått komma igång lite, tror att bara de kommer att göra susen. Själv ska jag testa ett nytt Friskis i kväll, och hoppas att d e bra.. Ha en så bra dag som du kan. Bamsekramen!

2008-05-27 @ 10:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0