Dissa El Toro i Sumpan!

Nu är vi riktigt förbannande och chockade och ledsna!!!

Tea och jag gick till El Toro (som varit min absoluta favoritrestaurang i Sumpan), och såg fram emot en god middag på ett mysigt ställe.
När vi kommer dit så är det fullt vid alla bord plus att det är så trångt så det finns ingenstans att stå och vänta utan att man är i vägen för servitriserna mfl.
Vi frågade ägarinnan (den gråhåriga bitchen), om det fanns någon plats för två, och hon svarade då att det blir snart flera lediga bord så det var bara att vänta.Hon mumlade nått ohörbart som vi tolkade att det bara var att ta första bästa plats.
Vi satte oss därmed vid första platsen eftersom ingen behagade komma och visa oss till bordet och för att göra plats åt de som då skulle lämna bordet.
Först efter ca 20 min kommer en lite lätt stressad servitris fram och frågade om vi fått hjälp, och att hon skulle kolla om bordet var ledigt först, och då svarade vi lite försynt att vi hade fattat att det bara var att sätta sig, av de som den gråhåriga bitchen sagt.
Men vi sa oxå att det inte var något problem för oss att isf flytta på oss, men servitrisen kom snart tillbaka med menyerna och sa då oxå att det inte var något problem att sitta kvar.
Efter att vi fått beställa maten och drickan blev vi sittandes en stund till och helt plötsligt kommer den gråhåriga kärringen till attack mot oss och börjar skälla ut oss efter noter för att vi (enligt henne) sagt till hennes servitris att Bitchen  sagt åt oss att det var bara att sätta oss, och det var in te sant!
Vi hade alltså enligt henne ljugit och det retade tydligen upp henne rejält!
Vi blev helt paffa och fattade absolut ingenting av det hon vräkte ur sig, men bad genast om ursäkt om vi uttryckt oss "fel" och det måste ha blivit ett missförstånd.Men det hjälpte inte , hon blev bara ännu mera aggresiv och fortsatte att gapa om att HON hade minsann rätt att bli irreterad, för att vi talat osanning.
Allt rörde sig om ett enda missförstått litet ord, som blev uppförstorat till orimliga proportioner.
Vi kände oss totalt hjälplösa och skämdes oerhört eftersom hela restaurangen tittade åt vårat håll och hörde ju henne stå och gapa på oss.

Vi förstår fortfarande inget av det som hände och är chockade och fick ont i magen och tyckte att hela situationen var enbart bisarr och väldigt otrevlig!

Vi reste oss från bordet och sa att vi avbokar våran mat och går någonannastans!

Jag sa även åt henne att jag har alltid pratat varmt och rekomenderat restaurangen till väldigt många, men det kommer jag definitivt INTE att göra i framtiden!
Och att vi aldrig blivit så dåligt bemötta och illa behandlade på något annat ställe och vi kommer aldrig mera att sätta våra fötter innaför deras dörrar!

Vi gick då vidare till en grannrestaurang ,Libanesisk restaurang på Tulegatan, där vi blev väldigt bra bemötta och vi berättade genast vad vi råkat ut för hos deras granne, Libaneza!
Hon sa att det var inte första gången hon hörde det. Hon tyckte att det var oerhört pinsamt för branschen att någon beter sig så otrevligt gång på gång mot sina kunder!
Vi åt då istället väldigt god mat och var väldigt nöjda med deras personliga och varma bemötande, och dit kommer vi garanterat att gå tillbaka till.
¨
Så jag hoppas att ni alla härmed som läser detta ALDRIG gynnar detta ställe "EL TORO" på Tuletorget i Sundbyberg!!!

Klumpen i våra magar av obehaget av denna händelse är fortfarande kvar och vi ska nu titta på en film i lugn och ro för att vi tappade totalt sugen på en fortsatt utekväll!

El Toro

Adress: Tulegatan 17, 172 40 Sundbyberg
Telefon: 08-28 00 29


Klicka här för att se fler bilder


Kommentarer
Postat av: Maria

Morning gumman! Snacka om att jag blev något förvånad när jag öppnade din sida nu på fm... Värsta långa brevet. jag blev ju supernyfiken... De där lät ju inte alls kul... Tycker inte att du ska ha en klump i magen, det var hon som hade en taskig dag och bör skämmas... Nu har jag precis ätit min fm macka och fått i mig en kopp te. Blev en lugn kväll i soffan i går.. Var superseg redan när jag kom hem... Så efter jobbet blir det ett träningspass... :-) Ha en mysig dag. Kramis!

2008-11-30 @ 11:12:20
Postat av: Luisa P

Jag säger det du är de andra som hade otur med restauranger i helgen. Och gumman ska du på en RIKTIG spansk TAPAS bar så ska du till OLÈ, OLÈ på Hantverkar gatan och hälsa från mig det är de endast denna restaurang som är spansk ägd också och hälsa från mig så ska du se på service. Rekomendera att du bokar bord innan. Om jag var du skulle jag gå in på www.alltomstockholm.se och skriva vad du tycker om stället och kolla in Olé, Olé....

2008-12-01 @ 15:27:27
Postat av: Emelie

Kul att du bloggar! Fortsätt så :)

2012-03-18 @ 20:27:36
URL: http://hemförsäkringidag.se
Postat av: Pia

Emelie!

Tack för din komentar! :-)

Kram Pia

2012-03-19 @ 07:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0