Kunde inte bestämma mig!

Jaha tills slut så fick vi som sagt igång internet på jobbet idag, och även butiksdatan, som låg nere sedan i morse.
Då rasslade det till i beställningslistan med digitalordrar, och jag fick jobb igen.:-)
Själv gjorde jag om min beställning på canvas, dvs jag ringde labbet i Motala som gör dem och sa att de skulle annulera ordern så gjorde jag en ny på den andra rosen (utan vatten droppar) i 50x 70 till mig, och en av varje i 30x40 till Maria.
Men sedan började jag fundera och titta på dem igen, och jag kunde bara inte bestämma mig....så jag beställde en av varje i 50x70 oxå! Inte för att jag vet vart jag ska ha dem, eller i vilket rum (har ju inte lika många väggar längre).
Nåja...det kan ju alltid bli julklapp eller födelsedags present till någon!:-)

Ikväll känner jag mig helt ok, dvs tom på ganska bra humör, och jag väntar nu på att min snutt ska ringa så jag kan gå upp till honom en sväng.

Kommentarer
Postat av: Tea

Tränade precis ynka 20 minuterspasset på min nya pilates chair. Jisses va jobbigt d va!!! ja e helt svettig men kändes som vi mest stod på plats o rörde lite på lemmarna, men usch o fy så underbart härligt jobbigt d va. Jippi!!Nu undrar man ju om ja kommer överleva 30 och 45 minuterspassen, men de får nog vänta en vecka eller två, tills jag klarar det här passet bättre. Rekommenderar ja maskinen? Jajamensan! Lätt att fälla ihop när man lärt sig och ganska platt blir det oxå så man kan ha den under sängen eller bakom fåtöljen!GREAT!

2008-10-23 @ 20:36:34
Postat av: Pia

Ha ha ha...oki...jag får väl ta och testa den nästa gång jag kommer hem till dig då!:-)

2008-10-23 @ 20:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0