Lördagsbestyr!

Hej och hå!
Idag har det varit full fart redan från morgonen.
Jag gick upp hyffsat tidigt och körde iväg Robin till Jakan, där jag passade på att ta en kopp kaffe hemma hos Nettan, och sedan lurade jag med henne till IKEA där vi mötte Ingela och hennes ena dotter Cicci, och vi åt lunch tillsammans.
Passade även på att gå en liten sväng på nedre våningen och köpte bla en myspysdräkt som de hade Familypris på för endast 149:-, och så blev det lite värmeljus samt några andra snygga doftande blockljus och glödlampor (måste ju ladda upp inför den mörka period som kommer nu.

Sedan blev det hem till Sumpan...har inte vant mig vid att säga så än, blir gärna fel, dvs Jakan...he he
Där hämtade jag upp Linda och så åkte vi till ett sushiställe på Landsvägen där vi mötte Eva och Bea och där åt vi(jag åt bara en förrätt). Innan dess stannade jag till vid "Gammalt som nytt" för att kolla om min brudklänning, m.m., blivit sålt, och det visade sig att endast en grej blivit sålt, så hela vinsten blev 100:-, och så skänkte jag resten till henne.

Efter det blev det ICA Maxi och storhandling för ca 1500:-!Skönt, nu är det fullt ett tag i kyl och frys igen.
Anders kom oxå dit för att handla lite, och snart ska jag upp till honom och hjälpa honom sätta upp gardiner och så ska vi äta tacos.

Ha en super duper lördags kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0