Otroligt positivt stöd!

Jag har ju glömt att berätta om dagen på jobbet!

Jag började redan på morgonen att ringa olika personer på Expert och började dra i olika trådar hit och dit ang mitt förslag om att starta en fotoblogg för Experts räkning!
Min idè är som sagt att den enbart ska handla om foto/bilder, olika kampanjer som vi har (ska ha en ny kampanj varje månad), olika tävlingar där man vinner fina priser (tex en canvas), och den kan även innehålla lite fototips och råd om hur man tar bästa möjliga bilder vid olika tillfällen, retuscheringar som vi gjort, bröllopsfoto (som jag tar), m.m....m.m.....
Jag måste säga att jag blev otroligt väl mottagen överallt jag ringde, och alla tyckte att det var en KANON idè, och flera lovade att backa upp och stötta mig så mkt de bara kan.
Så jag fixade en ny mailadress som ska vara enbart för bloggen, och så har jag pratat med bla en IT-tekniker, en kille som kan göra olika layouter och länka den från Experts hemsida, mfl.
Så nu är det bara att invänta OK så sätter jag igång!
Det ska verkligen bli kanon kul!
Tänk vad många människor man kan nå ut till och hur snabbt jag kan få ut meddelanden, tex om labbet skulle ligga nere eller positiva saker.
Jag ser verkligen fram emot att få komma igång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0