Seg söndag!

Idag har det varit en otroligt seg söndagsmorgon!
Vi blev sittandes hemma hos Anders igår och åt tacos och drack vin, jag, Anders ;Linda och Anders 2.
Sedan började vi spela poker, och det belv ett mkt långt och jämnt spel, men jag var till slut den som åkte ur först.:-(

Imorse däremot var det inte särskilt roligt, jag vaknade ett par gånger på tidiga morgonkvisten av fruktansvärd huvudvärk och illamående (spänningshuvudvärken, med en blandning av vinet), för Anders hade oxå huvudvärk.
Så det tog tid att ta sig upp och när jag väl kom upp ur sängen och frukosten var serverad så hade jag ingen aptit, så det blev soffan, efter 4 värktabletter (dock inte samtidigt), och efter lite kaffe och en hårdbrödbit på det så började jag till slut kunna ta mig hemåt och tvättstugan.
Idag känns det som om det blir en pizza till middag, och bara slöa i soffan i kväll, men nu fram till kl 16.00 så är det tvättstugan som gäller.

Hoppas ni andra har en skön söndag!

Kommentarer
Postat av: Tea

Nemen kan d va så att hela fröken Pia e fetbakis? Hela din text låter slö. Toka.Försöker skriva på exjobbet men allt annat e roligare... Suck. Har tränat kortpasset(20 min) på pilates chair fyra dagar av fem, det är så himla roligt! Så jag har träningsvärk på de konstigaste ställena, men d e skönt! E så avis på dig som har så fint gym precis över gatan...Höres snart!Kramis!

2008-10-26 @ 14:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0