Bloggande!

Kom just på att jag har bloggat nu i drygt 7 månader! Tänk vad tiden går snabbt när man har kul! Ha ha ha....
Det har blivit ett slags beroende att skriva av sig varje dag och det är så kul när man vet att jag har så många trogna läsare, och då kan jag ju inte svika dem.
Så jag försöker göra bloggen så varierande och rolig som möjligt, för att det ska vara kul att gå in och titta.
Jag hoppas oxå att ni som följer den troget uppskattar det jag skriver och tycker att det är lika kul som jag!?

Men en sak gör mig väldigt besviken...jag har hittills INTE legat på top 20 listan på de mest aktiva bloggarna, trots att jag nästan dagligen skriver fler inlägg än vad tom den som ligger 1:a gör!
Så jag har skrivit till de som har ansvar för bloggen och frågat vad de går efter!?

Däremot så tycker jag att det är så tjatigt med alla dessa unga tjejer som enbart skriver om mode och mode och mode...det finns ju så mkt annat som gör livet intressant!
Jag går ofta in och läser vad andra skriver ,(går då efter toplistan) där någon som heter "Kenza "har legat 1:a väldigt länge nu på både mest aktiva och populärast. Hon är ung söt och modell, och skriver om sitt liv och mode.

Vad vill folk läsa om egentligen? Vad gör att man kan bli rik på sitt bloggande? Hur kan man tjäna så groteskt mkt pengar som tex "Blondin Bella" gör...och på vad tjänar hon pengar?

Nåja...jag gör inte detta för att bli känd eller miljonär...men jag undrar vad och hur det kommer sig att vissa tjänar så mkt medans andra som tom är mer aktiva inte ens kommer upp på top 20 listan!?
Och visst skulle det väl inte vara fel om man kunde tjäna lite extra på något som ändå är så roligt!:-) He he ...

Jag hoppas iaf att ni som orkar följa och läsa min blogg finner den rolig och varierande!?
Skriv gärna inlägg så jag vet vad ni tycker!?

Kommentarer
Postat av: julia

Hej hopp. Läser din blogg så ofta jag hinner, och visst är den varierande! Håller med dig om att det är skönt att kunna skriva av sig. Det där med topplistan har jag ingen aning om hur det funkar, men jag gissar att det finns galet många små bloggar som slåss om uppmärksamheten, så man behöver nog många läsare för att kunna tjäna några pengar. Jag tror också att många som läser bloggar är tonårstjejer, som självklart gärna läser om andra tonårstjejer. Men fortsätt skriva och se vad som händer! jag tycker att det är kul att läsa din blogg, känns som jag är lite närmare "verkligheten" då! Hoppas du har en bra dag. Kram!

2008-09-20 @ 18:07:16
Postat av: Pia

Tack gumman! Ja det är alltid lika skojigt att läsa om dina bravader i Nya Zeland oxå! Kul att man kan hålla kontakten trots att det är så många mil emellan!

Många kramar!

P.S. Nyfiken...hur går det med dejtandet?;-)

2008-09-20 @ 18:13:58
Postat av: julia

Hej igen sotnos! Jo alltsa, vi ar ju sa gott som ihop nu. Men det ar ju lite knepigt nar jag fortfarande bor i samma hus som Pelle.. A andra sidan snackar han med sin nya tjej i Australien varje dag. Men nar vi hade kalas forra veckan kunde bara en av dem komma, och det fick bli Pelle. Jag funderar pa att lagga upp en bild fran nagon av dejterna, men jag vantar nog lite till.. :) Ha en toppendag! kram

2008-09-21 @ 15:52:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0