En liten spökhistoria!

På tal om spöken...(som tidigare inlägg)...så hade vi ju "spöken" där vi bodde i 12 år i Jakan.
Men vi märkte det inte  på mkt länge, eller rättare sagt vi trodde alltid att det fanns en naturlig förklaring till allt skumt som hände.
 Man skyller gärna på varandra, trots att ingen har gjort något, men så är det ju ofta hemma hos barnfamiljer iofs, ingen vill ta åt sig och erkänna att man haft sönder ett glas, pengar har försvunnit, eller något annat.
Men en dag , (efter att det hänt en del konstiga saker inom ganska kort tid), så blev jag riktigt rädd.

Jag skulle sätta mig för att göra räkningarna  (på postgiroblock, som man gjorde förr), och låg och funderade på det redan på kvällen innan och oroade mig för att pengarna skulle räcka denna månad1 Samtidigt så låg jag och planerade för att jag skulle sätta mig vid frukosten och skriva allt och funderade om jag lagt fram allt, inkl min "favoritpenna".

På morgonen letade jag febrilt efter pennan, vände upp och ner på alla papper, högar, lådor, skåp, allt....men kunde inte hitta pennan som jag sökte, så jag tog en annan.
När jag väl var klar med mina räkningar så lade jag alla papper på hög och överts lade jag postgiro-blocket, och pennan som jag använt lade jag tillbaka i en låda.
Kidsen hade båda gått iväg till resp skola, innan jag gjorde räkningarna, så jag var alldeles ensam hemma.

Medans jag höll på att göra mig iordning för att gå till jobbet så går jag ut i köket en sväng, varför vet jag inte, och får då se "pennan" som jag letat så febrilt efter, ligga rakt och snyggt mitt på blocket som låg över alla räkningar.
Någon/något hade lagt den där och det var INTE jag! Jag fick rysningar i hela kroppen och började leta igenom lägenheten för att se om någon av kidsen var hemma och derv med mig (men de visste inte om att jag letat efter pennan), och jag ringde Linda som var i skolan.
Jag var ensam och jag hade INTE lagt pennan på blocket!

Forts följer.....
Natti natti.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0