Powerwalk och Sex in the City!

Idag blev det en lång skön powerwalk runt båda sjöarna, och det tar ca 1 tim, men jag tror faktiskt att det gick lite snabbare idag!
Det är så otroligt skönt att bara gå eller jogga och lyssna på musik och stänga ute omvärlden för en stund, och bara tänka och reda ut saker med sig själv!Jag är väldigt duktig på att reda ut saker med mig själv...he he ...
För mig är det verkligen mental avkoppling när jag är ute och går eller träna!Jag tänker bäst då! Dvs på mitt liv och vad jag vill göra med det...m.m...m.m.....
Det får mig iaf att må riktigt bra!:-)
Tina på mitt jobb och jag har bestämt att peppa varandra när det gäller träning och viktnedgång, med start imorgon måndag, så man kan väl säga att jag tjuvstartat lite då...he he.

Jag och Eva kollade på "Sex in the City" filmen igår och den fick mig att tänka till på både det ena och det andra! Den var jätte bra, liiite långdragen kanske, men vi satt där med gråten i halsen och tårarna rinnande nedför våra kinder, samtidigt som man bara blev så kär i den.Den träffar verkligen på rätt ställen!

Nu blir det en stor kopp varm thè...och sedan en varm dusch!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0