Spökhus!

Hittade blodstänk på bebisens filt - då flyttade familjen

Det skulle bli deras drömhus.

Men osaliga andar gjorde att mångmiljonären och hans familj tvingades fly från herrgården.

- Jag brukade aldrig tro på spökhistorier. Men nu känner jag mig tvungen att berätta sanningen för kommande ägare, säger Anwar Rashid.


Affärsmannen Anwar Rashid, 32, köpte herrgården Clifton Hall i Nottinghamshire i fjol. Prislappen var hisnande 52 miljoner kronor.

Tillsammans med 25-åriga hustrun Nabila, två döttrar i åldrarna tre och fem år, samt en 18 månader gammal son, trodde sig Rashid ha funnit drömhuset.

Knackningar

I åtta månader stod familjen ut - sedan gick det inte längre. Ett antal paranormala upplevelser låg bakom beslutet att överge herrgården.

Redan första kvällen i huset började mardrömmen.

- Vi satte oss ned för att umgås. Plötsligt hördes en knackning och sedan en röst som sa "Är det någon där?"

- Först ignorerade vi ljudet men två minuter senare hördes mansrösten igen. Jag gick upp för att se mig omkring men alla dörrar var låsta och fönstren var stängda, säger Anwar Rashid till Sky News.

Fick ingen reaktion

Vid ett annat tillfälle gick hustrun Nabila till köket på bottenvåningen för att värma mjölk till bebisen. Klockan var fem på morgonen.

I vardagsrummet såg hon äldsta dottern sitta och titta på tv.

- Hon sa hennes namn men fick ingen reaktion. Min fru förstod att något var fel, gick upp igen och hittade då henne sovande i sin säng.

Men det var en annan incident som blev droppen för familjen.

- Vi hittade blodstänk på bebisens filt - den dagen sa min fru att hon fått nog. Vi kunde inte ens stanna i huset den natten. Det kändes som om de var ute efter oss, säger Rashid, och beskriver upplevelsen som skrämmande.

God för 300 miljoner

Clifton Hall har anor från 1100-talet. Med 52 rum, varav 17 sovrum, 10 badrum, ett gym och en biograf, är det ett imponerande bygge. Men all denna lyx kunde inte sopa de paranormala upplevelserna under mattan.

- Vi var som familjen i filmen "The Others". Spökena ville inte att vi skulle vara där och vi kunde inte bekämpa dem eftersom de var osynliga.

Anwar Rashid är god för 300 miljoner kronor. Pengarna har han tjänat på ett stort antal vårdinrättningar och hotell i Dubai.

I torsdags kom beskedet att banken tar tillbaka herrgården. Om det finns några spekulanter till fastigheten är okänt.

Anwar Rashid är på jakt efter en ny fastighet i Nottingham.

- Jag brukade aldrig tro på spökhistorier. Men nu känner jag mig tvungen att berätta sanningen för kommande ägare, till BBC News.


Denna artikel är från Aftonbladet idag!
Tror ni på spöken?


Kommentarer
Postat av: Ronja

Är deta sant?

2008-09-22 @ 07:20:41
URL: http://parisdotter.blogg.se/
Postat av: Pia

Jag tror stenhårt på spöken....ska berätta några historier som jag och min familj har upplevt här vid tillfälle!

2008-09-22 @ 07:28:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0