Varning för Tiger fix!

God förmiddag på er!

Nu har jag just avslutat min frukost och så har jag hunnit dragit en sväng med dammsugaren runt i lägenheten, och nu blir det svabbning av golven.
Sedan tänkte jag ta mig en liten promenad runt i Sumpan och bla lämna tillbaka filmen som jag hyrde igår. Den var kanon!!!:-)
Var och sniffade på maten som jag lagt i marinad igår, och det luktar så gott och spännande!:-)

Däremot så är jag så irreterad på något slags "Chitt" (shit), "Tiger fix" som jag blev pålurad att köpa (på en VVS affär i Uppsala/Draget) för att sätta upp min handduksstång i badrummet, det skulle tydligen hålla upp till 100 kg....Yeeahh right!  Bull Shit sägen jagb bara! Det skulle sitta på väggen med fästena i 24 tim och jag har låtit det sitta så typ hela veckan, men stången ramlar likt för...benat ner, och den väger knappt 100 gr.
Så jag måste gå ner till färgaffären och höra om de har något bättre förslag!

Så här ser kladdet ut och stången står jag och håller i!

Så här ser förpackningen till skiten som de "lurade" på mig ut, och det kostar 100:-!!!
Varning!!Varning!!!

Kommentarer
Postat av: En vänlig Själv

Hej Pia,Har själv just köpt ett helt set med tigerfix och håller just nu på med "förarbetet" innan monteringen.De ytor som du ska fästa produkterna på ska rengöras 5 gånger med 1 till 2 dagars mellanrum med tvål och vatten innan man kluttar på "klägget".

Sedan ska "klägget" stelna och fixeras i 24 timmar INNAN man så mycket som lägger en tandpetares vikt på den. Så det är inte så konstigt att din handduksstång ramlade ner om och om igen om inte massan fick stelna innan.En fantastiskt produkt! = )

2010-07-24 @ 22:06:28
Postat av: Leffe J

rengör kakelväggen noga så inget fukt eller fett finns kvar. Asolsprit, kemisk bensin. Inte T sprit gul. våra krokar sitter kvar och håller dom två badrockar vi hänger på dom.

2010-10-29 @ 09:18:25
Postat av: Magnus

Hej,Lite sent nu men av färgen att dömma så har du ju inte knådat fästmassan, den ska ju bli vit innan du använder den, du måste ju också se till att det är rent ordentligt. Har satt upp en del krokar etc med tigerfix och det sitter.

2011-03-29 @ 18:10:55
Postat av: Sara

Jag tycker att du har en skitfin sida! Har du lust så slå även ett öga på min :D.

2012-03-18 @ 19:41:01
URL: http://hemförsäkringidag.se
Postat av: Pia

Sara:

Tack för din komentar, jag ska titta in även på din!

Kram Pia

2012-03-19 @ 07:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0