Allergi!

Blä för våren....iaf på ett sätt...jag har fått allergi! :-(
Är det inte ganska typiskt att det man älskar mest är man allergisk mot! Ta ex äpplen och vissa andra frukter som jag älskar...de är jag allergisk mot, och våren som är så underbar med allt som kläcks och föds...den är jag allergisk mot....djur, hundar, hästar m.m.....som jag älskar.....de är jag allergisk mot....
Så har vi KARLAR.... "You cant live with  them ,but you cant live without them"....ALLERGISK!
Ha ha ha .... Skämt åsido, men lite så är det nog....Jag dras till dem, men kan inte leva med dem...eller!?
Nåja...nu ska v inte vara sådana, jag ska väl inte klaga, jag har ju åtminstone haft 2 st hyffsat långa förhållanden i mitt liv, varav ett på 10 år och ett på 4 år, och ett par på ca 1 år, men sedan har det mest varit korta på ca 3-4 månader.
Finns det sprutor eller tabletter mot sådan allergi? Ha ha .....
 Nä Pia...nu är det dags att sätta fart, nu har jag sovit alldeles för länge, så nu blir det frukost och sedan montera balkongbord, och ut i det HÄRLIGA VÅRVÄDRET!!!

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj gumman! Tack för i går, och dessutom din sista lör.. :-( Tråkigt men jag förstår verkligen!

Blev ju jättefint med handtagen i köket. Hoppas du får en bra dag i solen, här lär det väl bli yttligare en lugn dag. Men vilken skillnad på förkylningen idag... Snacka om att den va snabb och intensiv och de kan man väl verkligen säga. Har nog aldrig gjort av med så många näsdukar på en dag... ;-) ha ha ha! I dag är det sååå mycket bättre. Såå många fina bilder sen i Fre... Och jag kan säga det igen men kanske inte här... :-) Kramis gumman!

2009-04-26 @ 11:23:13
Postat av: linndus

hahaha lite små kul var det ju mammsen :)

2009-04-26 @ 21:57:04
URL: http://mrslinnda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0