Arga snickaren!

Morr morrn....He he .....Morr morr!

Idag är jag irreterad!
Jag ringde för att  försöka prata med våran fastighetssnickare ang mina handtag på luckorna, och får ett mkt otrevligt och snäsigt svar....Vem ska betala för det då?
Han är tydligen sin egen men Vegafastigehetr är hans största kund, så betalar de så gör han jobbet (då är han ju tvungen)! Så jag frågade vad han skulle ha för att göra det åt mig, men då hade han inte tid!?
Hmm.....Jävla typ!
Jag sa till honom att man behöver ju inte svara så j...vla otrevligt, för jag kan ju omöjligt veta hur de sköter sina affärer! Jag är ju "bara" en hyresgäst som vill ha hjälp och var villig att betala honom för det!
Då försökte han låta trevlig och förklara....men då var skadan redan skedd!
Fy fan för otrevliga hantverkare!
Så jag ringde min kära väns kille Roger, som oxå är snickare och frågade honom om hjälp, och han ställer självklart upp utan problem! Tack snälla Roger!!! :-)

Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj gumman! Hoppas du sovit ordentligt i natt så du känner dig lite piggare. Fy va trist när man ringer och dom e så där otrevliga, ska det vara så svårt! Tråkigt för honom som missade en sån trevlig och go tjej! Själv vaknade jag med en något svidande hals och känner en irritation i halsen nu med så vad ska det ta vägen... :-( Så får väl se om man vågar/orkar ta sig till gymmet i kväll... Bamsekram!

2009-04-21 @ 11:19:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0