Go`morron!

Morrn morrn mina vänner!

Idag är det segt, eller rättare sagt, det har varit segt hela veckan!
Det är som att det är något skit i kroppen som varken vill släppa ut ordentligt eller gå tillbaka, utan jag går och känner mig halvlåg hela tiden. :-(
Hade bestämt mig för att gå till gymmet imorse, men när jag vaknade så kände jag i hela kroppen och i halsen att jag inte orkade.
Vad det gäller "Boxer festen" ikväll , så vet jag inte om jag orkar gå, känns som om det kvittar. :-(
Så vi får väl se när dagen börjar lida mot sitt slut.

Svar till Tea ang bilderna som du snodde från bloggen: De är komprimerade för att ingen ska kunna sno dem och använda dem, så jag får maila dem eller bränna dem på cd till er som var med istället.

Ha en toppen dag! Nu blir det frukost!


Johnny Depp är såååååå snygg!!!!

Kommentarer
Postat av: Maria

Halloj gumman! Känns inte som go morron.... Känns som jag hunnit en del redan... Strukit lite av det som jag inte hann med i går innan jobbet, samt varit och tvättat bilen... Nu har det blivit lite i magen och snart blir det gymmet. Sen kände jag nästan för att sätta fram ballkongmöblerna... Eller är det för tidigt... Hm. Va ju trevligt med en sån snygging på morgonen... :-) Sen hade jag ju tänkt sola men det får jag glömma, känner en liten blåsa på läppen, inte kul. Så nåt är det i kroppen... Var väl iinte meningen då... Ha en bra dag gumman! Kramis!

2009-04-02 @ 10:01:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0