Huvudvärk = migrän!?

Usch och fy och bläää....ja vad mer kan jag säga!?
Jag har legat och sovit till ca kl 14.30 idag, dvs det var då först jag kunde ta mig upp smärtfritt ur sängen och få i mig lite frukost.
Jag vaknade redan ca kl 05 imorse och hade jordens huvudvärk, så jag masade mig upp för att ta ett par tabletter, men de hjälpte inte, så några timmar senare var det dags igen,och då hade jag även börjat  må ordentligt illa, och bad Linda hämta hinken. innan hon gav sig av till jobbet ...och det var tur det.... :-(
Men efter det somnade jag om igen och sov alltså till ca kl 14.30.
Nu efter ca 5 tabletter och mkt sömn så orkar jag vara uppe, och har tom fått i mig lite mat (vid 17-tiden).
Men det blir lugnt resetn av kvällen!
Frågan är om denna fruktansvärda huvudvärk (inte spänningshuvudvärk denna gång), sattes igång av träningen igår!? Ja det kan man ju inte veta!

Nu blir det dagsne första kopp kaffe och sedan soffan och tv:n resten av kvällen!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: julia

Hej sötnos! Var inne hos Linda och hälsade på i dag, hon sa att du var hemma och sjuk :/ Stackars, hoppas du kryar på dig så du hinner fira lite påsk också! Jag kommer in och hälsar på nån gång i början av nästa vecka, hoppas du är frisk och kry då! kram!

2009-04-09 @ 20:51:52
URL: http://thisisjulia.blogg.se/
Postat av: tea

men pia!!!! nu får du ta reda på va d beror på, varit ovanligt mycket och stark huvudvärk/migrän med dig på sista tiden, det kan vara något allvarligt!!!!!Försök få massage mot spänningshuvudvärken åtminstone till att börja med.Stor kram och glad påsk till familjen Hedman!!!(Här på jobbet fattar inte de som ringer att det är röd dag, och att sjukvårdsupplysningen har ovanligt stort tryck på sig... suck.)2009-04-10 @ 13:27:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0