Trevlig torsdagskväll på stan!

Morrn morrn!
Igår blev det en mkt spontan och trevlig kväll på stan tillsammans med min kära väninna "Vera" , som jag inte träffat på mkt länge!
Hon hade även med sig sin kille Jonas ,sedan snart ett år som jag aldrig träffat förut, och en kompis till honom, Alex (som var på besök från Jönköping), och vi hade riktigt roligt och trevligt under hela kvällen!
Vi började med att äta lite mat på "Soft kök & Bar", och förflyttade oss sedan till Radisons Skybar där vi intog några cider/öl och pratade om livet. :-)
Jag kände mig inte pigg tidigare under kvällen och var mkt tveksam till att hänga med först när Vera frågade, men efter noga övervägande så bestämde jag mi till slut att göra dem sällskap ändå, och det ångrade jag verkigen inte.

Tack för en mkt trevlig kväll och mat och dryck som ni så generöst bjöd mig på allihop!

Jag hann även göra sällskap med Ingela en stund på stan först innan de kom, och vi gick runt och kollade i lite affärer!


Dessa snuper snygga skor vill jag ha!


Vera och jag på Radison!

Vera och Jonas!

Alex o Jonas!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hellu gumsan! Vilken myskväll du fick, själv va jag till gymmet som vanligt Tor kvällar, och de gick riktigt bra fast jag kände mig seg när jag åkte från jobbet. Och idag är det kort dag, riktigt skönt. Ha en bra dag så hörs vi! Kramis!

2009-04-17 @ 10:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0