Sjukt skumt!

Idag har jag äntligen fått tillbaka min efterlängtade mobil från serviceverkstaden, och jag blev så glad!
MEN....
Man får inte vara glad länge!
Jag fick ett ryck helt plötsligt , att jag skulle ringa till Bromma Djursjukhus för att höra ang kastrering av hundar och kolla vad det kostar osv, så jag letade upp numret som låg kvar på mobilen.
Jag tog jobbtelefonen och slog in 08-numret och efter flera signaler så svarade en man med sitt namn....Anders....
Jaha tänkte jag, brukar man bara svara med sitt namn på ett djursjukhus, men ok då.
Men för säkerhets skull så frågade jag om jag kommit till Bromma djursjukhus (antagligen lite otydligt) för jag tyckte mig höra ett ja eller mmm.
Så jag fortsatte gladeligen att förklara att jag har en 6-7 mån hundvalp som vi vill kastrera..... Men då blir jag avbruten av att han säger att jag måste kommit fel, för jag har ringt till Anders....dvs mitt ex på hans arbetstelefonnr, som jag aldrig ringt förut!
Jag blev helt paff och fattade absolut ingenting, och det gjorde nog inte han heller.
Nåväl...jag passade iaf på att prata lite med honom och höra hur han mådde osv, och sa att jag gärna vill att han hör av sig!
Det är ju sjukt skumt att jag kan leta upp ett "namn" i min telefon bok och slå numret men komma någon helt annanstans. Kan det vara ödet som ville att jag skulle ringa just till honom ,eftersom jag försökt få tag på honom via sms, men utan svar.
 Jag tror att allt som händer har en mening och att saker och ting är förbestömt av ödet!
Nåja....jag blev iaf glad att höra hans röst och att han verkade må bra, och jag hoppas att vi snart kan ses, så han får träffa Simba oxå.

Det visade sig även senare så ringde det på mobilen och då stod det att det var min kompis "Ram Roger", men när jag svarade så var det Eva C!
Hmm..... något skumt har hänt med min mobil, så jag ringde verkstaden och de sa att det bara var att skicka in den igen!? Jag blir så trött!!! :-(Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0