Tjäna eller spara... det är frågan?

Hej och go´kväll på er!
Idag har jag varit duktig på flera olika sätt, för det första så har jag ätit matlåda för 3:e dagen i rad, och därmed "tjänat" in ca 100:-/dag, och dessutom så gjorde jag något väldit svårt för mig, jag lämnade tillbaka alla 3 par skor som jag köpte häromdagen, och fick tillbaka 700:-.
Inte nog med det så hade jag sett en jätte snygg ryamatta på Mio för endast 995:-, som jag var såååå sugen på, men idag när jag gick dit för att ta mig en titt på den igen, så visade det sig att den jag ville ha kostade inte alls det jag trodde utan mer än dubbelt så mkt....så där "tjänade" jag in ytterligare ca 1000:-.
Så jag måste säga att jag känner mig riktigt ekonomisk och duktig! :-)
Bättre att spara pengarna till resan, och så kan jag ju shoppa efteråt istället.

Ikväll var det kräftskiva i Sundbyberg, hela Sturegatan var avspärrad för biltrafik och det var långbord och massor med stånd och alla affärer var öppna till sènt.
Men jag åkte först ut till Jakan ,till Nettan, för att gå på änu ett ljusparty, och hämta hem de senaste ljusen som jag köpte på förra partyt.
Där köpte jag dock ännu en ljushållare för att hänga i vardagsrumsfönstret, så där tjänade jag inte in några pengar.

Sedan blev det en kvällspromenad med Simba, och han gjorde succè vid en fullsatt busshållsplats på Vegagatan när han blev rädd för en liten vit hund som stod och väntade på bussen, till allas stora förtjusning.
Han gick ut mitt i gatan för att gå en stor omväg förbi hunden.Han är verkligen en liten/stor fegis! :-)

Nu blir det sängen....Inga nya bilder för dagen, tyvärr!

Natti natti....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0