Hur kan det vara rimligt?

Fan vad jag är arg!

För ca 1 år sedan då jag skulle flytta till Sumpan, så tecknade jag ett el-avtal med Vattenfall, för att det var de som hade hand om vårat hus (jag vet att jag kan välja, men jag blev rekomenderad att ha dem).
Så jag ringde till en säljare på Vattenfall och sa att jag hade en 3:a och ville ha ett abonnemang hos dem, vilket jag oxå fick.
Dålig som jag är på att läsa allt det "finstilta" ,så har jag inte förstått innebörden i det avtal jag (säljaren) tecknade åt mig.
Jag band tydligen upp mig på ett 3-årigt avtal (ungefär som på en bank, med fast eller rörlig ränta), och nu har tydligen avgifterna gått ner och jag har mkt högre.
Jag har reagerat på att mina räkningar är högre här i denna nya lägenhet som endast är på 68 kvm, än vad jag hade i Jakan på nästan 100 kvm! Hur är det rimligt?
Jag hade nästan 30 kvm större lägenhet, och dessutom hade jag en tvättmaskin och en stor diskmaskin, men trots det så hade jag alltså lägre el-räkningar än vad jag har idag!
Jag känner mig rikitgt lurad!?
Jag fick iaf till slut lägga om mitt abonnemang till den lägre kostnaden och jag fick dem oxå att bjuda på "ändringsavgiften" på 200:-!
Jag fattar inte att det kan skilja så pass mkt mellan olika el-bolag!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0