Simba är sjuk... :-(

Idag har Simba kommit iväg till veterinären pga att jag s atill Robin att det e något som inte stämmer.
Igår när jag var ute och gick med honom så föll han bara ihop helt plötsligt och senare på kvällen orkade han inte ens hoppa upp i min säng utan somnade på sin bädd på golvet (vilket han aldrig brukar göra). Men sedan på natten vaknade jag av att han stod vid sängkanten och tittade på mig och gnällde, då fick jag till slut hjälpa med att böra upp honom (delvis) i sängen, där han sedan somnade och låg hela natten.
Sedan märkte jag att han var väldigt olik sig på morgonen, han var liksom mkt tröttare och slöare, och brydde sig inte om att jag gick upp, och när jag sedan efter att ha duschat kom och ville gå ut och kissa med honom, så var han svår att få med sig, men till slut efter flera lockrop så kom han masandes.
Jag ringde veterinären och fick en "akuttid" till kl 14!
Kalle och Robin åkte dit, och där tog de massa prover på honom, och pratade om en ev hjärnskada och att vi kanske måste ställa in oss på det värsta.... :-(
Jag vill inte förlora Simba, vi älskar ju honom sååååååååååååååå jääääääääääätteee mycket!!!

De jobbar för att ge oss ett besked så snart som möjligt!

Jag orkar inte prata om detta just nu, måste låta det lägga sig och vänta på svar...
det är för jobbigt för tillfället!


Kommentarer
Postat av: stoffe

Men lilla Simba!

vad tråkigt att höra att det var tokigt med honom.

När vi pratade i telefonen igår så var han ju inte heller sig på er promenad :( Så himla tråkigt när ens djur blir sjuk. Min Dino (hunden i Boden) blev också sjuk. Trots att han var gammal så var det så ledsamt när han blev sämre. MEN Simba är ju en starking och det här kommer han att fixa!!!

Stor kram

2009-12-07 @ 23:44:20
URL: http://kristofferlundqvist.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0