Stor fototävling med fina priser!

Denna tävling har vi nu på Expertbloggen!

Så gå in och var med och tävla!

Fototävling - Julbelysning

Snart är det julafton och julstämningen börjar kännas på allvar ute i stugorna. De allra flesta julpyntar hemma, men många smyckar även sina hus, träd, eller balkonger med vacker julbelysning och skapar därmed julstämning för hela grannskapet. Är du en av dem som smyckar ditt hem, och kanske gör något utöver det vanliga? Var med i vår julfototävling och du har chansen att vinna en Canon EOS 450D/18-55IS!

Så här går det till

Ta en bild på din stämnings- eller fantasifulla julbelysning och skicka ditt bidrag via mail till fotobildbloggen@expert.se tillsammans med namn, adress och telefonnummer senast den 20 december. 

Tänk på att mycket inte behöver vara bäst – det är fantasin och julstämningen som är viktigast!Priser
1:a pris Canon EOS 450D/18-55IS (värde ca 6 400kr)
2:a pris Canon S90 Powershot (värde ca 5 300kr)
3:e – 5:e pris Experts framkallningspaket (värde ca 1 000kr).

Framkallningspaketet består av 1st förstoring 15x21, 1st förstoring 20x30, 1st canvasförstoring 30x40, 1st musmatta med tryck, 1st mugg med tryck, 1st almanacka 20x30, 1st fotobok


Vinnarna presenteras här på bloggen och meddelas personligen senast den 23 december. Genom att vara med i tävlingen godkänner man att sitt tävlingsbidrag får användas av Expert i marknadsföringssyfte. Tävlingsresultaten kommer att bedömas av en jury med representanter från Expert som utser vinnarna, juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Expert får ej delta. Vinnarna meddelas personligen och Expert har rätten att publicera vinnarens namn.

1:a pris!
2:a Pris!


Kommentarer
Postat av: Maria

Morning gumman! Hoppas att du mår bättre idag! Fy va trist att de där dyker upp lite då & då... Oj! va många fina bilder... Måste ju bara säga att du e såå duktig och kan inte säga vilken som är bäst har flera... :-) Här har morgonen börjat med en influensaspruta... Så nu hoppas jag att det inte ska bli något annat av det. Vill inte vara hemma... Men än så länge känns det bara bra. Ha en bra dag. Kram!

2009-12-10 @ 10:42:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0