Alla hjärtans dag på lördag!

Usscchhh och fyyy...jag känner mig just nu som en bittersubba!
Måste säga att det här med "Alla hjärtans dag" är "komersiellt jippo"!
De börjar tidigt att skylta upp i butikerna för att man ska köpa gulliga små presenter till sin älskling! Men om man inte har någon älskling då!? :-(
Jag tycker att det är stötande och det gör oss singlar deprimerade, iaf mig!
Varför måste man för det första ha en dag som just "Alla hjärtans dag", för att ge sin älskling uppskattning och presenter? Varför kan man inte bara uppskatta varandra och ge varandra små överraskningar ändå när man känner för det?
Tänk på alla (oss) som inte har någon att ge en present till just en sådan dag då!
Måste säga att just nu känner jag mig verkligen som en "bittersubba", kanske för att jag just är avundsjuk på alla som har en Valentine som de kan uppskatta när de vill och då kanske lite extra på lördag!
Själv får jag väl festa lite extra istället på Ålandskryssningen...och vem vet.... ;-)
Lycka till!


Kommentarer
Postat av: tea

men snuttan då! man kan köpa nån söt sak till sig själv eller till nån man verkligen bryr sig om o vill göra glad!alla hjärtans dag e för att killarna ska ha en dag om året, om de kommer ihåg dagen, som de förknippar me att köpa d där satans rosorna som tjejen tjatar om 264 dagar om året... annars skulle man aldrig få nåt! hahahaskit i d, du e sötast, smartast, roligast, sexigast, bäst helt enkelt! räcker inte d?kram på sig! nu ska ja äta fattigmanslunch, fil o macka...

2009-02-10 @ 12:52:41
Postat av: Pia Hedman

Gumman tack! Du e för söt!!!!

Puss och kram!

2009-02-10 @ 14:45:56
Postat av: julia

På alla hjärtans dag ska man väl visa hur mycket man tycker om sina nära och kära? Det måste ju inte vara en gubbe, kan väl vara extra söt mot föräldrarna, ge dina barn en stor kram och gå på rajraj med tjejkompisarna? Fira alla du tycker om, det brukar jag göra! Hoppas du får det skoj på båten. Själv flyger jag till Kambodja, så det blir inget rosa fluffigt firande för mig heller! :) KRAM!

2009-02-13 @ 20:42:03
URL: http://thisisjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0