Ännu en skön kvällspromenad!

Go`kväll på er mina kära vänner!

Ikväll blev det ännu en skön kvällspromenad, men denna gången före middagen. Jag passade på medans pajen stod i ugnen,....och jisses vad god den blev, knaprig och saftig!

Idag var vi och pratade med soc och familjerådginving (typ) och det gick väl bra! Jag tyckte väl iofs att de verkade lite "tafatta" och inte så mkt som jag hoppasts på.
Jag hade hoppats på att de skulle vara någon yngre kille som Robin skulle kunna se upp till och känna förtoende för, men det var en äldre man och en äldre tant. Men vi får väl ge dem några gånger så de får chans att visa vad de kan, ska dit om en vecka igen.
Vi pratade bla om att Robin ska börja på någon boxning, typ Thai.
Fick oxå höra av Patrik att han och Annika planerar att flytta till Sumpan oxå ,ev redan detta år.Han ska få hjälp av sitt jobb, som har lite kontakter.
Det blir mkt bättre för Robin att ha honom närmare.

Ikväll är det oxå sista anmälningsdagen för Nettans 40-års kryssning så det har ringt lite folk till mig (det är jag som har hand om anmälningarna). Typiskt att folk alltid ska vänta till sista dagen!

Ikväll är Linda hos min kompis Patrik Book och blir plåtad...i bikini inför deras katalog! De säljer bikinis!
Titta in på patrikbook.blogspot.com

Näpp...nu måste jag sätta fart att göra mig iordning för natten innan jag kroknar av tabletterna!

Natti natti!
Kramisar!

Kommentarer
Postat av: julia

Du kan alltid lana min kille som forebild till Robin, han tranar kickboxning varje dag och ska borja tavla om tva manader. Fast jag ar livradd.. Dessutom heter han Pia i efternamn, det du! Jag tror att du skulle gilla honom :)

2009-01-15 @ 05:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0