Köpt naturmedel mot sömnproblem!

Idag köpte jag några naturmedlestabletter från Life, mot sömnproblem, så nu återstår bara att testa och se om de hjälper. "Valerina Forte " heter dem.


Jag känner verkligen stor frustration över att jag aldrig får sova en hel natt, utan att vakna minst 2-4 ggr, och sedan bli stressad för att jag vill sova och då blir det bara ännu värre och svårare att somna om.
Jag ska iofs börja träna igen och ta kvällspromenader (start ikväll), och se om det får mig att bli tröttare och slappna av mer.

Har just nu kommit in i en "torr"-period när det gäller skrivande på bloggen, har liksom ingen ork eller fantasi att hitta på nya saker att skriva om heller. Vill ju att det ska vara varierande och roligt för er som troget följer och läser min blogg.

Detta år börjar ganska lugnt, iaf i januari, ja förrutom Halmstadstrippen, besöket av Kadri, middag med Anders, sjukdom...Det har varit några händelser som rört runt i huvudet och bland känslorna, men det har varit mest positivt hittills iaf!:-)
Var iofs hos husläkaren idag, och hon tog en massa prover och så ska jag återkomma på fredag för att få resultaten, och prata om mina sömnproblem. Hon tyckte inte att sömntabletter var något bra förslag, däremot var hon inne på "antidepressiva"tabletter, men det är väl lite överkurs!?
Nåja jag ska iaf börja med att testa dessa som jag köpte så får vi se.

Imorgon ska vi börja våran "familjestöds-terapi", och det kan väl bli jobbigt till viss del, men samtidigt skönt att äntligen komma igång, det är ju jag som bett om det. Hoppas iaf att det ger något gott av det.

Men det är en del roliga händelser inplanderade nu i början av året oxå!
Den 14 februari ,dvs på självaste "Valentines day", åker vi på en Ålandskryssning för att fira Nettans 40 års dag, och sedan blir det en Helsingfors kryssning den 27-29 mars med några väninnor.
Dessutom så planerar jag att åka till Luxembourg i maj (ev)!Igår åkte ju jag och Ingela till Barkarby och shoppade bla på Rusta, och Plantagen!
Jag köpte några nya växter till mitt köksfönster!

Söta va!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0